Najnovšie recenzie zo sekcie Starostlivosť o plasty a pneumatiky
- ozivi farbu cierneho plastu
- Perfektná priľnavosť, drží takmer ako lepidlo
- Naviaže sa na plast, ide do hlbky
- Super výsledok po správnom nanesení
- 15ml sa minie rýchlo keď nie ste konzervatívny pri nanášaní
Odporúčam čítať návod na použitie, pri vysokej teplote schne rýchlo takže pri veľkej ploche nie je dobré robiť celý diel naraz - nestihnete nanesenú plochu preleštiť handrou a zaschne príliš rýchlo (ostanú jemné šmuhy)
Som velmi spokojny.
Maximálna spokojnosť.
Ok top produkt
- Pneumatiky naozaj vyzerajú čistejšie.
- Po nanesení prípravku sa naozaj z pneumatík uvoľní veľké množstvo nečistoty, ktoré sa neodstránilo predošlým mechanickým čistením a vysokotlakým čistením.
- Naozaj malé množstvo postačí na čistenie pneumatík.
- Gelova konzistencia
- Ľahká aplikácia
Pripravok sa jednoducho nanáša. Lesklý efekt vydržal dlho. Stačí malé množstvo naniesť hubkou.
Splnil moje požiadavky , dobre sa s ním pracuje
Este som ho nevyskusal
Vyborny produkt za dobru cenu...
- Super
- Drzi skvely lesk a ochanuje pneumatiky.
ok
- pekny obal
- nezanecha na pneumatike ziadny efekt
- takmer cista voda
- proste cele zle
vyhodene peniaze. po vyschnuti produktu nezostane na pneumatike nic. cena presne zodpoveda koncentracii produktu. pozitivne recenzie su asi od vyrobcu. vyhnite sa tomu oblukom.
- Vyborna trvacnost,lahka aplikacia
- pekné balenie
- produkt je to pekný, ani nesmrdí, ale ani pri dodržaní postupu škrabance nevyleštil
- matný, decentný povrch po zaschnutí
- stači pár strekov
stačí nastriekať toľko aby pokrylo požadovanú plochu, netreba kolesá úplne premočiť sprejom. po nastriekaní som neutieral, nechal som len uschnúť, a povrch ma veľmi milo prekvapil, kolesá ostali matné, a majú späť hlbokú čiernu farbu
Produkt som pouzila na odsranenie skrabancov na sklach okuliarov. Su ako nove.
- Super oživí farbu
- Funguje to ako píšu. Krásne zvýraznil pneu.
Zobrazujem 101 - 120 zo 409 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...21 Ďalšie »