Najnovšie recenzie zo sekcie Starostlivosť o plasty a pneumatiky
Sonax Čistič pneu a gumy 300 ml
Pridané: 6. novembra 2019
(naposledy upravené 6. novembra 2019)
Zakúpený v Sonax.sk
- gumové tesnenie je po nastriekaní ako nove
- hned po aplikaci je na starom tesneni vidiet rozdiel
- skvelý pomocník na údržbu pneumatík a gumených rohožiek
Spokojnost vyborna vona.
- Po dokladnom vyhladeni mal pekny lesk.
- prvý prípravok na plasty čo skvele funguje
spokojnost
- plasty po nastriekani vyzeraju ako nove
- je potrebne davat pozoro aby sa nenastriekala karoseria pripadne ak sa nastrieka na sklo ostavaju mastne fleky
- top kvalita za super cenu
skusal som viacero impregnacnych pripravkov na pneu od roznych vyrobcov v klasickom spreji aj s rozprasovacom, tento vsak najviac splnal ucel a moje poziadavky, po nastriekani sa vytvori mokry povlak vo forme mlieka, po vyschnuti ostanu pneu nablyskane, pekne odolava vode podobne ako ked navoskujete auto, a aj po viacerych jazdach ostavaju pneu ciste ako nove, pri inych produktoch sa povlak odstrani/zmizne uz po jednej jazdr, teda tento K2 produkt od polskeho vyrobcu ma dlhotrvajuci efekt, pri opakovanom nastriekani staci uz len male mnozstvo na opatovne nablyskanie pneu, odporucam kazdemu dokonca by som to zaviedol ako povinnu sucast pneuservisov na osterenie nielen pneu zvonku ale aj diskov zvnutra pocas prezuvania fakt super produkt za prijatelnu cenu
- cena, vonkajsie plasty ozili. Uvidim ako dho vydrzi dany efekt - zatial je to aplikovane kratko na posudenie.
- Krásne oživí pneumatiky
- Vydrží cca dva týždne
- Odolá vode
- Oživí farbu
- Je potrebné roztierat to utierkou
s produktom som spokojný
- uvidime, ci regeneruje casom
- staci malo na dosiahnutie efektu
- vrati starym plastom krasnu farbu
- odporucam ako vosk na cierne plasty, pricom by ste mali pouzit maskovaciu pasku, aby ste nezafarbili farbu laku, pokial nie je cierny
- pneumatikam doda krasnu farbu, vyzeraju ako nove
- Oživenie plastov
treba si davat pozor, aby spray nezasiahol disky, disky su potom "mastne"
S orbitálnou leštičkou funguje skvele a veľmi slušný výsledok po leštení.
- plasty a tesnenia sú ako nové
Výborne chráni a oživuje plasty.
- po použití prípravku na pneumatiky (gumu) ako nové
Zobrazujem 341 - 360 zo 409 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...21 Ďalšie »